VÄLKOMMEN TILL OSS!

Bergshotellet ligger vackert beläget på Öjebergets sydsida, med närhet till alla aktiviteter i området: Järvzoo, Järvsöbacken, Järvsö Bergscykelpark och den mysiga byn. Ett bra val för dig som letar efter en skidsemester eller downhillåkning med boende.


KONFERENS
I ÄVENTYRET

Vill du konferera mitt i äventyret? Kombinera konferensen med skidåkning, yoga och fridfull natur. Eller varför inte göra en walk and talk i vildmarken?

LÄS MER

JÄRVSÖBACKEN 
HAR ÖPPET TILL 22 APRIL 2019

Järvsöbacken har öppet och vi har massor med snö i våra pister. Vår nya 6-stols expresslift bara väntar på att få ta dig upp på berget. Välkommen till perfekta skidförhållanden!

LÄS MER

LOA-VECKOR

Åk skidor med barnen på våra mest prisvärda veckor för barnfamiljen. Under våra LOA-veckor får barn upp till 6 år gratis skipass, skidhyra och skidskola.

LÄS MER

"Fantastisk hotell mitt i Järvsöbacken. Så otroligt stilfullt, klassiskt och modernt på samma gång. Härlig restaurang, mysig bar, underbara rum. Toppklass helt enkelt!"


Bekvämt

I hotellet finner du också en restaurang, skidshop & skidhyra, yogastudio samt ett skid- och cykelrum för din utrustning!

Alltid nära

Till Bergshotellet tar du dig lätt med bil, buss eller tåg. Med en restid på 3 timmar från Stockholm är vi alltid nära.

Året om

Kvalitativa aktiviteter direkt utanför hotellet året om. Under barmark regerar cykling för alla och nytt för i år är klättring!

Barnvänligt

Hälsingland hälsar alla barn i alla åldrar välkomna. Boka familje­vänligt boende och aktiviteter nu och få minnen för livet!