Konferens mitt i äventyret

Hos oss konfererar du mitt i äventyret, vilket äventyr du än söker.
Kanske siktar du mot stjärnorna, trädtopparna eller bergstopparna?
Kanske föredrar du att glida snabbt i nerförsbacke, åka utför eller down hill?
Kanske vill du varva upp i vildvuxen vildmark eller varva ner i fridfull natur?

Valmöjligheterna är lika vidsträckta som bergen – och vilka val du än gör, ser vi till att skapa perfekt balans i just ditt möte. Vi finns på Öjebergets sydsida. Mitt i pisten. 800 meter från byn och drygt en kilometer från tågstationen. Några meter från Järvzoo. 1,5 timme från Gävle och knappt 2 timmar från Sundsvall. Och drygt 3 timmar från storstan – Stockholm, alltså.

Konferenslokaler


Konferenslokaler

Våra olika konferenslokaler

LÄS MER

Konferenspaket


Konferenspaket

Här ser du olika paketerbjudanden för konferenser hos oss

LÄS MER

Aktiviteter


Aktiviteter

Klicka här för att se våra spännande aktiviteter

LÄS MER

Boka konferens

- Få offert inom en timme

Fyll vårt formulär och vi garanterar offert inom en timme (gäller måndag-fredag 08.00-17.00). Om inget av våra färdiga konferenspaket passar, så skräddarsyr vi mer än gärna efter era önskemål. Du når oss också på info@bergshotellet.se eller 0651 - 56 52 52 men helst av allt träffar vi dig gärna för en visning av hotellet; kanske får vi bjuda på en frukost eller lunch i samband med det?

OFFERTFÖRFRÅGAN

Bergshotellet är nära

Vi finns på Öjebergets sydsida mitt i pisten, drygt en kilometer från Järvsö by och tågstationen. 1,5 timme från Gävle, knappa 2 timmar från Sundsvall, drygt 2 timmar från Falun. Och drygt 3 timmar från Stockholm. Hit är det enkelt att ta sig med tåg, buss eller bil.

Hitta hit