Höstlov – för den aktiva familjen

Längtar ni efter ett fartfyllt höstlov för hela familjen? Där både barn och vuxna kan aktivera sig tillsammans? Där alla oavsett nivå kan hitta sin favorit? Då ska ni komma till Järvsö får att cykla crosscountry, susa nerför backarna med downhillcykling, gå vår klätterstig/via ferrata Järvstigen eller gå en dag på Järvzoo och uppleva våra nordiska djur.

Cykla crosscountry

I Järvsö finns det flera fina leder och några börjar utanför hotellet. Klicka här för mer information om våra leder.

LÄS MER »

Downhillcykling

Nära till lift och många fina nedfarter med olika nivåer som passerar precis utanför hotellet.

BOKA PAKET »

Klätterstig & klättervägg

Klätterstigen Järvstigen är ett perfekt äventyr för hela familjen. Klätterväggen Volvoväggen  är 16 meter hög  och sitter på Bergshotellets norra sida.
KLÄTTERSTIG » KLÄTTERVÄGG »

Vandring

I Järvsö finns det många fina vandringsleder. Allt från korta turer på några kilometer till lite längre leder för en heldag. Dessutom startar flera av dem direkt utanför hotellet.

LÄS MER »

Järvzoo

En upplevelse som passar barn, vuxna och familjen och förstås alla som är djur- och naturintresserade.

BOKA PAKET »

Höstpaddling

Upplev Järvsös vackra natur från vattnet. Hyr kajak och paddla själv eller köp ett paket med kajak och guide. Passar både nybörjare, barn och vuxna.

LÄS MER »

Ring 0651-565252 eller maila info@bergshotellet.se så hjälper vi dig!

En av våra gäster skriver:

”Höstlovet brukar vara en källa till stress för mig och min man. Vi har inte möjlighet att vara lediga hela veckan och gillar inte att åka på solsemester. Vi behövde därför hitta något kul och aktivt att göra nära Stockholm men som ändå upplevdes som ett äventyr där hela familjen fick sitt behov av kul aktiviteter tillfredsställt. Och vi ville bara vara borta ett par nätter.

Så hittade vi Bergshotellet som ligger mitt på berget i Järvsö i direkt närhet till en massa kul aktiviteter för barnen och oss vuxna. Och tillräcklig nära Stockholm. Vår adrenalinstinna son på 13 år cyklade downhill, vårt yngsta barn älskar djur och fick sitt lystmäte på Järvzoo, vår klätterapa till dotter som är 11 år fick med oss på Järvstigen (Nästa gång ska vi våga oss på att klättra och gå ziplinebanan i Orbaden!). Till vår stora glädje och förvåning fick vi med alla barnen på vandring en dag. Vi gick Kramstaleden som är en kortare familjevänlig vandring som utgår från hotellet.

På luncherna åt vi hotellets fina lunchbuffé och på kvällarna åt barnen pizzabuffé, vi vuxna åt från à la cartemenyn med inspiration från Italien och vi avslutade varje kväll med hemlagad italiensk glass. Ett riktigt kul minihöstlov för oss tack!”


Lisbeth Jansson med familj, Bromma
Sidan skapad 2018-10-04 09:33:41
Senast ändrad 2018-10-08 09:58:29